47 yıldır böylesi yaşahmadı!

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken 47 yıl sonra bir ilk yaşandı. Siyah-beyazlıların bu sezonki derbi performansı dikkat çekti.

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken 47 yıl sonra bir ilk yaşandı. Siyah-beyazlıların bu sezonki derbi performansı dikkat çekti.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederken 47 Yıl Sonra Bir İlk Yaşandı

Süper Lig'de Derbi Maçı

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Siyah-Beyazlıların Zorlu Sezonu

Beşiktaş, bu sezonki derbi performansıyla dikkat çekiyor. Ancak sonuçlar istedikleri gibi olmuyor.


Fenerbahçe'nin Üstünlüğü

Fenerbahçe, son yıllarda Beşiktaş'a karşı üstünlüğünü sürdürüyor. Bu sezon da Beşiktaş'a karşı galibiyet serisini devam ettirdi.

Maçın Ardından İlkler

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı mağlup ettiği bu maçta, 47 yıl sonra bir ilk yaşandı.

Beşiktaş'ın Zorlu Mücadelesi

Beşiktaş, derbi maçlarında zorlu bir mücadele veriyor ancak istedikleri sonuçları alamıyorlar.

Opta Verilerine Göre

Opta'nın verilerine göre, Beşiktaş'ın bu sezon derbilerdeki performansı dikkat çekiyor.

9 SEZON SONRA İKİ KEZ YENİLDİ

Siyah-beyazlılar, ligde 2014-2015 sezonunun ardından ilk kez sarı-lacivertli ekiple oynadığı iki maçtan da yenilgiyle ayrılmış oldu.

Beşiktaş, söz konusu dönemde Fenerbahçe’ye 2-0 ve 1-0’lık skorlarla kaybetmişti.

Bu maçın ardından sarı-lacivertlilere aynı sezon içinde hiç iki kez mağlup olmayan siyah-beyazlılar, oynanan 16 karşılaşmanın 4’ünü kazandı. 9 mücadele beraberlikle sona ererken, Fenerbahçe de üç kez 3 puan sevinci yaşadı.

Kadıköydeki derbiye damga vuran tarihi detay 47 yıldır böylesi yaşanmadı

47 YIL SONRA BİR İLK

Opta'nın verilerine göre; Bu sezon Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a rakip olduğu altı maçın beşini kaybeden Beşiktaş (1G 5M), Süper Lig tarihinde 1977/78 (1B 5M) ile birlikte en fazla derbi mağlubiyeti aldığı iki sezondan birini yaşıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI