96 futbolcuya bedel

İki yıldızın transferinden 18 milyon Euro kazanan Kartal, 2005 ile 2014 yılları arasında 22 futbolcudan sadece 17.5 milyon Euro elde etti. 74 futbolcuyu ise bedelsiz gönderdi

Beşiktaş, futbolcu ihracatında kendisini aştı... Demba Ba'yı 13 milyon Euro'ya Çin'e, Atınç Nukan'ı da 5 milyon Euro'ya Almanya'ya gönderip 18 milyon Euro kazanan siyahbeyazlı kulüp, son 10 yıllık dönemde takımdan ayrılan 96 futbolcudan elde ettiği gelirden daha fazlasını kasasına koyacak. Kara Kartal, 96 oyuncudan sadece 22'sini kiralama ya da satma yoluyla başka kulüplere gönderip 17.5 milyon Euro kazanç sağlarken diğer 74 futbolcu ise bedelsiz olarak başka takımlara transfer oldu. 


5+1 milyon Euro


Atınç Nukan'ın menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş'ın bu transferden 5 milyon Euro kazanacağını açıkladı. Bulut, "Leipzig Bundesliga'ya çıkarsa Beşiktaş 1 milyon Euro daha alacak" dedi.


Küçükçekmece'den Almanya'ya


Atınç, 11 yaşında Küçükçekmece'de futbola başladı. 13 yaşında 15 bin TL'ye Beşiktaş'a geldi

11 yaşında Küçükçekmece'de futbola başlayan 1993 doğumlu Atınç Nukan, Türk futbol tarihinin en ilginç transferlerinden birine imza attı. Futbola başladıktan yalnızca 2 yıl sonra Beşiktaş'ın dikkatini çeken genç savunmacı, henüz 13 yaşında U-15 takımıyla maçlara çıktı. 15 bin TL'ye Beşiktaş'a gelen Atınç, A2 takımında oynarken henüz 15 yaşındayken Mustafa Denizli'nin radarına takıldı. Denizli gözünü kırpmadan Atınç'a forma verdi. Şans bulamadığı süreçte dahi Sporting Lizbon'dan resmi teklif alan genç stoper, Bilic dönemindeki performansıyla Leipzig'in dikkatini çekti. 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI