Al Musrati'yi çok aradınız mı?

Ara transferde Beşiktaş'a rekor üçretle gelen Al Musrati tartışma konusu oldu.

Al Musrati'nin Derbi Hayal Kırıklığı: Beşiktaş'ta Sınıfta Kaldı

Beşiktaş'ın Braga'dan rekor bonservisle transfer ettiği Al Musrati, forma giydiği iki derbide de takımını üzdü. Kartal'ın evinde Galatasaray'a 1-0 kaybettiği maçta kendi kalesine gol atan Libyalı futbolcu, Fenerbahçe derbisinde ise 25. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımına zarar verdi.

Eleştirilerin odağındaki Al Musrati'nin iki maç ceza alması halinde Çaykur Rizespor ve Alanyaspor (Deplasman) maçlarında forma giyemeyeceği belirtildi. Ancak, statü gereği kupadaki Ankaragücü rövanşında oynama şansı bulunuyor.

Sosyal medya hesabından Türkçe bir paylaşımda bulunan Al Musrati, kırmızı kart için özür diledi. Siyah-beyazlı futbolcu, "Kasti bir niyetim olmadan yaptığım hareketle takım arkadaşlarımı sahada yalnız bıraktım. Üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum. Takım arkadaşlarımdan, hocamdan, camiamızdan ve büyük Beşiktaş taraftarından özür dilerim. Telafi etmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Maç sonrası soyunma odasında da teknik heyet ve arkadaşlarından özür dilediği aktarılan Al Musrati'nin, Beşiktaş forması altında göstereceği performans merakla bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI