'Andreas Beck gerçek bir lider'

Kicker'in Hoffenheim muhabiri George Moisidis, Kartal'ın yeni sağ beki Beck'i yazdı.

Andreas Beck, futbol bilgisi yüksek, oyunun her iki yönünde de etkili olmaya çalışan bir sağ bek. Hoffenheim’de kaptanlık görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Sahada gerçek bir lider olarak hem agresif hem de hızlı bir futbolcu.


Siyah-Beyazlılar’ın, sağ bek için kadrosuna katmaya hazırlandığı Andreas Beck’i, Almanya’nın önde gelen spor dergilerinden Kicker’in Hoffenheim muhabiri George Moisidis’e sorduk. İşte Moisidis’in, 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili düşünceleri; “Beck, uzun yıllardır Hoffenheim forması giyiyor. Suttgart’ta kariyerine başladı ve 2008 yılında beri de Hoffenhim’ın başarısı için ter döktü. Kesinlikle çok iyi bir oyuncu. Sağ bekte oynuyor ve futbol bilgisi yüksek bir isim. Elbette onu, bir Dani Alves ya da Lahm’la karşılaştıramayız ama, kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirebildiğini söyleyebiliriz. 


Sol bek bile oynadı


Geçen sezon oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Hatta takımın Güney Koreli sol beki Jin Su Kim, ülkesiyle Asya Kupası’na katılınca, teknik direktör Markus Gisdol da bu bölgedeki boşluğu Beck’le doldurdu. Tecrübeli futbolcu da sol bekte başarılı bir performans ortaya koydu. Tekniği bir sağ bek olarak yeterli. Ancak daha önemli olan önceliği savunma olmasına rağmen hücuma da katkıda bulunması. Agresif olmasının yanı sıra hızlı bir futbolcu. Çok çalışkan ve idmanlara da en az maçlar kadar önem veriyor. Hoffenheim’ın kaptanı olarak her zaman liderlik rolünü en iyi şekilde üstlendi. 


Felsefeye çok meraklı


Motivasyon ustası ve gerçek bir takım oyuncusu. Futbolun yanı sıra kitap okumaya verdiği önemle dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle felsefe kitaplarına ilgisi var. Beşiktaş, transferi tamamlamasıyla birlikte her yönüyle profesyonel yaşayan ve takımı için 90 dakika boyunca elinden geleni yapan bir oyuncuyu kadrosuna katmış olacak.


Alman oyuncular fark yaratıyor


Kadrosunda özellikle Almanya doğumlu birçok gurbetçi isim bulunduran Siyah-Beyazlılar, daha önceden Almanya’dan takıma kazandırdığı birçok oyuncuyla başarılı işler yaptı. Takımda; 2009-12 yılları arasında görev yapan Fabian Ernst başta olmak üzere; 2010-13’de Siyah-Beyazlı formayı giyen Roberto Hilbert ve 2009-11 dönemlerinde Beşiktaş’ta görev yapan Michael Fink, sergiledikleri performanslarla alkış toplamıştı.


Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI