Ankaragücü'nden Beşiktaş maçına özel uygulama

Ankaragücü, Beşiktaş Maçına Özel Davet: 23 Nisan'da Eryaman Stadyumu'nda Heyecan!

Ankaragücü sportif direktörü Yılmaz Bal yeni açıklamalarından Beşiktaş karşılaşmasına özel bir uygulama yapılacağını söyledi. İşte detaylar...

Ankaragücü'nden Beşiktaş maçına özel uygulama

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü, yarın evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Ankaragücü sportif direktörü Yılmaz Bal ise yarın Beşiktaş'la yapacakları kupa yarı final ilk maçına, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Ankara'daki tüm ilk öğretim düzeyi öğrencileri davet ettiklerini; öğrencilerin ücretsiz olarak maçı izleyebileceklerini söyledi.

"Keşke Beşiktaş taraftarı da olsaydı"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Yılmaz Bal, "Beşiktaş'la Cuma günü yaptığımız lig maçında şansızdık. Yarın bu şansızlığımız kıracağız. Daha önce 2 kez Türkiye Kupası'nı kazandık. 3. kez kazanmak istiyoruz. Amacımız kupayı kazanmak. Taraftarımız maça yoğun ilgi gösteriyor. 23 Nisan nedeniyle tüm örencilerimiz maça davetli. Ücretsiz olarak maçı izleyebilecekler. Gönül ister ki rakibin taraftarı da statta olsun. Ben tribün yasağına karşıyım."

"Morutan'ın satın alma opsiyonu devreye giriyor"

Ligde işi sıkı tuttuklarını belirten Yılmaz Bal, ''Son 5 haftada 15 puanın hepsini kazanmak isteriz. İyi çalışıyoruz'' diye konuştu ve Galatasaray'dan kiralık olarak alınan Morutan'ın 2 maç daha oynaması durumunda satın alma opsiyonunun devreye gireceğini şu sözlerle belirtti: "2 maç daha oynayınca, yani 27 maç olunca satın alma opsiyonu devreye giriyor. Bu konuda Galatasaray ve Morutan'ın menajeriyle görüşme yapıyoruz. Morutan bizim için çok değerli bir oyuncu. Şu anda bizim oyuncumuz. Satın alma opisyonu 3 milyon Euro; bakmak lazım, bu konuda başkanlar düzeyinde görüşmeler devam ediyor."

Ankaragücü - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü, yarın saat 20.30’da Eryaman Stadyumu’nda Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşma ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI