Atiba'nın fedakarlığı

Feyyaz Uçar'ın Fanatik Gazetesi'ndeki maç yorumu:

Atiba'nın fedakarlığı 


Quaresma kart cezalısı. Peki ya Cenk Tosun’un cezası ne? Ligin ilk maçında hat-trick yapmış. Halen takımın bu sezon en çok gol atan oyuncusu. Ne işi var kulübede? Gol atamayınca yedek mi kalacak! Koca bir ilk yarıda Beşiktaş’ın en etkili pozisyonu Muhammet Demir’in kendi kalesine yolladığı top. Bir de Mario Gomez’in ceza sahası içindeki sert şutunu gördük. Bu takımın boş koşu yapıp arkadaşlarına pozisyon hazırlayan bir forvete ihtiyacı var. Kartal’ın, duvar olup verkaç koridoru yaratan bir golcüye ihtiyacı var. Şu anki formuyla da Cenk Tosun banko oynar.


Olcay oyunun başında etkisiz. Tosic’in bindirmeleri de sonuçsuz. Kendi alanında yaptığı pas hataları da Beşiktaş’ın yeni sol beki için S.O.S. vermeye başladı. Gaziantepspor’da Larsson’un kendi bekini yalnız bırakmaması da Kartal’ın sol kanat verimini neredeyse sıfırladı. Diğer kanatta ise Beck’in istikrarı sürüyor. Takımın ilk yarıda en çok top alan ve en çok isabetli pas veren oyuncusu takımın sağ beki Andreas Beck. Çok garip...


Mario Gomez’in takıma uyumu zaman alacak. Takım arkadaşlarıyla pas alışverişi sıkıntılı. Defans arkasına deparı yok. Adam eksiltmiyor. Sakatlığı tam olarak geçmiş olabilir ama maç kondisyonu beklenen seviyede değil. 


Oğuzhan frikiği bile pas verir gibi atıyor. Yumuşak bir vuruş ama kalecinin uzanması çok zor. Maçı kazandıran da bu gol. Muhammet Demir’in oyundan çıkmasıyla Camara’yı forvete alan Gaziantepspor, kanatları boş bırakmasının cezasını ağır ödedi. Gökhan Töre ve Olcay kanatlanınca skor Beşiktaş’a yakıştı. Çünkü kendi yalnız kalsa da hem forvetini hem de defansını yalnız bırakmayan bir oyuncuya sahibiz. Adı; Atiba Hutchinson...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI