Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde olay

Beşiktaş ile Fenerbahçe Opet arasında oynanan derbi yarıda kaldı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe Opet arasında oynanan derbi yarıda kaldı.

Galatasaray, Kula Belediyespor'u yendiZiraat Bankası, son sette kazandıNilüfer Belediyespor, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi olduFenerbahçe, ikinci yarıya set vermeden başladı!Eczacıbaşı VitrA, Beşiktaş'a set vermedi

Beşiktaş ile Fenerbahçe Opet arasında oynanan kadınlar voleybol karşılaşması küfürlü tezahüratlar nedeniyle 2'nci sette yarıda kaldı.

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 12'nci hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe Opet'i konuk etti. TVF Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki mücadelenin 2'nci seti oynanırken tribünlerde küfürlü tezahüratlar yapıldı.

Sarı-lacivertli oyuncular da küfürlü sloganlardan dolayı soyunma odasına girdi. Müsabakanın hakemi de takım kaptanlarını yanına çağırıp bir süre konuştuktan sonra hakem kuruluna gidip seti durdurdu. 

MAÇ YENİDEN BAŞLADI

Küfürlü tezahüratlar nedeniyle 2'nci set oynanırken yarıda kalan Beşiktaş - Fenerbahçe Opet mücadelesi, kaldığı yerden tekrar başladı.

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 12'nci hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe Opet'i konuk etti.

TVF Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki mücadelenin 2'nci seti oynanırken tribünlerde küfürlü tezahüratlar yapılmış, iki takım oyuncuları da hakem kararıyla soyunma odasına gitmişti.

Tribün liderlerinin uyarılmasının ardından oyuncular yeniden parkeye çıkarken, mücadele de kaldığı yerden devam etti.

Mücadeleyi Beşiktaş 3-2 kaybetti. 

Beşiktaş: Arelya Karasoy, Jerkov, Janset Erkul, Rykhliuk, Hümay Topaloğlu, Belien (Pınar Atasever, Merve Tanıl, Dilara Bilge, Rida Erlalelitepe, Tuğçe Ersan, Ceren Kestirengöz)

Fenerbahçe Opet: Eda Erdem Dündar, Antonijevic, Ramos, Bahar Toksoy Guidetti, Vargas, Fatma Yıldırım (Melis Yılmaz)

Setler: 14-25, 25-20, 19-25, 25-23, 11-15

Süre: 143 dakika (23, 48, 27, 30, 15)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI