Beşiktaş, Ozan Tufan ve Volkan Şen için 4 isim önerdi

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta Bursaspor'un yıldızları Ozan Tufan ve Volkan Şen'e karşılık kadrosundan 4 oyuncuyu Bursaspor'a önerdi.

Beşiktaş, Ozan Tufan ve Volkan Şen için Bursaspor'a ciddi bir teklifte bulundu. TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Bursaspor'a Ozan Tufan ve Volkan Şen'e karşılık kadrosundan Mustafa Pektemek, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Ömer Şişmanoğlu'nu Bursaspor'a gönderme teklifinde bulundu. Geçen sezon Bursaspor forması terleten oyunculardan Ozan Tufan 44 maçta 3 gol, Volkan Şen ise 41 maçta 17 gol atma başarısı gösterdi. Ozan Tufan'a ceza gelmişti 

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, dün yaptığı açıklamada Bursa'da bir yerel gazeteye Almanya'daki kampla ilgili olumsuz görüş bildiren yeşil-beyazlı futbolcu Ozan Tufan'a, yönetim kurulu kararıyla 50 bin lira para cezası verildiğini açıklamıştı. Ozan ne dedi? 

Ozan Tufan açıklamasında "Ben hayallerimi gerçekleştirmek istediğimi söyledim. Mukavelem devam ettiği için buradayım. Ne gelişir, gelişmez bilmiyorum. Başkan teklif gelmediğini söylüyor. Menajerim ise tam tersi, teklif olduğunu söylüyor. Bir kişide yanlış var ama onu daha çözmedim. Bu tersliği anlamadım açıkçası. Ama durumum ya bu hafta ya da öbür hafta netlik kazanır" ifadelerini kullanmıştı. Kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini söylene futbolcu "Bana verilen sözler var. Sözler de yerine getirilmedi. Kendimi idmanlara veremiyorum. Aklım karışık. Ama transferlerden değil, verilen sözlerin tutulmamasından dolayı aklım karışık. Ertuğrul hocanın beklentilerini ve isteklerini karşılayamıyor olabilirim. Açıkçası beni anlamalarını istiyorum. Sonuçta benim babam hala çalışıyor. Bir futbolcu babasını çalıştırmaz. Hiçbir futbolcunun babası da çalışmıyordur. Ama benim babam çalışıyor. Bu da bana koyuyor. Sabah erken kalkıp işe gitmesine üzülüyorum. Aileme rahat bir yaşam sağlamak istiyorum. Ama onun da yapacak bir şeyi yok. Çalışmak zorunda. Demek ki aldığım şeyler bana yetmiyor" şeklinde görüş bildirmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI