Beşiktaş Rebrov'la görüştü

Teknik Direktör arayışında Beşiktaş için flaş için flaş iddia...

Son zamanlarda ismi Beşiktaş teknik direktörlüğü için Sergei Rebrov hakkında önemli bir iddia atıldı. Geçtiğimiz haftalarda Ukrayna basını, Beşiktaş’ın 44 yaşındaki teknik adama teklif yaptığı yönünde haberler yapmıştı.

Beşiktaş ve Sergei Rebrov

Futbolculuğu döneminde Fenerbahçe’de de forma giyen Ukraynalı hoca, geleceğiyle ilgili yaptığı son açıklamada kulübü Ferencvaros ile yeni sözleşme konusunda görüşmeler yürüttüğünü söylemişti. Fanatik gazetesi Ukrayna basınına dayandırarak bir haber yaptı. Ukrayna basını Rebrov’un bu açıklamaları sonrası gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Football Hub adlı YouTube kanalında program yapan gazeteci Igor Tsyganyk, Siyah Beyazlı kulübün Rebrov’a olan ilgisini doğrularken şunları kaydetti: “Beşiktaş’ın Rebrov’la görüştüğüne yönelik haberler kesinlikle temelsiz değil. Şu ana dek iki taraf arasında bazı müzakereler oldu ve Türkler, Rebrov’a Beşiktaş’a gelip gelemeyeceğini sordu. Şu anda görüşmelerin ne aşamada olduğunu bilmiyorum. Ya sadece görüştüler ya da imza aşamasına geldiler. Ancak kesin olan bir şey var ki Beşiktaş, Rebrov için temasta bulundu.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI