Beşiktaş teklifi yaptı

Gökhan Gönül'e alternatif arayışı içerisinde olan Siyah-Beyazlılar, Bayern Münih 2'de forma giyen Mert Yılmaz için girişimlere başladı. 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu için resmi teklifin yapıldığı öğrenildi.

Gökhan Gönül'e alternatif arayışı içerisinde olan Siyah-Beyazlılar, Bayern Münih 2'de forma giyen Mert Yılmaz için girişimlere başladı. 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu için resmi teklifin yapıldığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta transfer gündemi hareketli günler geçiriyor. Boyd transferini açıkladıktan hemen sonra frene basmayan ve yeni transferler için harekete geçen Beşiktaş yönetiminin yeni hedefi Mert Yılmaz.

Sağ bek pozisyonunda Gökhan Gönül'ün ilerleyen yaşı nedeniyle bir alternatif arayışına giren Beşiktaş yönetimi aradığı oyuncuyu Bayern Münih'te buldu.

Bayern'de forma giyen 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu için resmi teklifin yapıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih'in 2. takımında 27 maçta forma giyen genç yetenek 1 gol atmayı başarmıştı.

Abdullah Avcı'nın da bu transfere sıcak baktığı öğrenilirken hem Türk olması hem de genç olması tecrübeli teknik adamı iştahlandırıyor. Sağ bek ve sol bek pozisyonunda en az 2 alternatif isteyen Avcı'nun bu transferlerin bir an önce yapılması gerektiğini yönetime iletti.

Mert Yılmaz'ın Alman deviyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI