Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor

Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor...

DEMBA BA'yı satarak kasasına 13 milyon euro koymayı başaran Beşiktaş forvet arayışlarına hız kazandırdı.

2015-2016 sezonuna Vodafone Arena'da girmeyi planlayan Beşiktaş, yeni stadının çimlerine dünyaca ünlü bir yıldızı çıkarma planları yapıyor.

Demba Ba'nın yerini yine aynı kalitede bir isimle doldurarak taraftarlarını mutlu etmek isteyen yönetimin ilk hedefinin Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao olduğu iddia edildi.

Geçen sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçiren Falcao için Beşiktaş'ın önündeki en büyük engel ise son Premier Lig şampiyonu Chelsea, Jose Mourinho'nun transfer listesinde bulunan Falcao için Chelsea, Moneco ile bir görüşme gerçekleştirmesine rağmen olumlu bir adım atamamıştı.

Falcao'ya Siyah-beyazlı formayı giydirmek için Monacolu yöneticilerle bir görüşme yapmak isteyen Beşiktaş yönetiminin 1 yıllık kiralama teklifinde bulunacağı belirtildi.

Özellikle geçirdiği uzun sakatlık dönemi yüzünden 2014 Dünya Kupası'nı kaçıran ve eski formuna bir türlü ulaşamayan Falcao da Beşiktaş'a sıcak bakıyor. Falcao, Porto ve Atletico Madrid'de oynadığı dönemlerde İnönü Stadı'na Avrupa Ligi maçı için gelmiş ve her fırsatta Beşiktaş taraftarlarına olan hayranlığını anlatmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI