Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek 5. sıraya gerileyen Beşiktaş, Avrupa şansını da tehlikeye attı.

Beşiktaş, Fenerbahçe'ye yenilerek ligdeki sıralamasını tehlikeye attı. Avrupa kupalarına katılma şansını riske atan Siyah-beyazlılar için önümüzdeki dönem kritik bir sürece işaret ediyor.

Tehlike Kapıda

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek 5. sıraya gerileyen Beşiktaş, Avrupa şansını da tehlikeye attı. Ligdeki sıralamalarının yanı sıra Türkiye Kupası'nı kazanma şartıyla Avrupa kupalarına katılma umudu kuran takım için kritik bir dönem başlıyor.

Avrupa Hayali İçin Belirsizlik

Beşiktaş, ligi 5. sırada bitirirse ve Türkiye Kupası'nı kazanamazsa, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilmek için tek bir ihtimal gerçekleşmesi gerekiyor. Bu durumda Siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un Türkiye Kupası'nı kazanmasını bekleyecek.

Belirsizlik Devam Ediyor

Ancak, Türkiye Kupası'nı Ankaragücü ya da Fatih Karagümrük gibi takımların kazanması halinde Beşiktaş'ın Avrupa kapısı kapanacak. Bu durumda, Siyah-beyazlılar Süper Lig'de ilk 4 içerisinde yer almadığı takdirde, yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele etme şansını kaybedecek.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI