Beşiktaş'ın yıldızlarına teklif yağıyor... Peki kim gidecek?

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularına teklif yağıyor... Yönetim gelen teklifiler sonrası strateji belirledi

Transfer döneminin hareketli takımlarından Beşiktaş, Dusko Tosic ve Andreas Beck'i kadrosuna katarken, Demba Ba ile Atınç Nukan'ıgönderdi. Birçok oyuncusuna transfer teklifi alan siyah-beyazlılar, şimdi ise Tolgay Arslan ve Jose Sosa'ya çıkan talipler üzerine zor bir karar aşamasına geldi.


BILIC, TOLGAY'I İSTEDİ, İLK CEVAP OLUMSUZ!


Geçtiğimiz sezonun devre arasında Hamburg'dan 450 bin euro karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Tolgay Arslan'a siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörüSlaven Bilic talip oldu. West Ham United'dan gelen teklif Beşiktaş tarafındankabul edilmezken, akıllara devre arasında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Bilic'in Tolgay'a "Bize gel şampiyon olalım, seneye birlikte İngiltere'ye gidelim" şeklinde SMS attığı iddiası geldi.


SOSA GİTMEK İSTİYOR AMA CEVAP "HAYIR"


Tolgay Arslan'ın yanı sıra, siyah-beyazlı takımın orta sahasının önemli isimlerinden Jose Sosa'ya ise Arjantin'den Estudiantes talip oldu. Kulüp başkanı Juan Sebastian Veron ile görüşmesi Arjantin basınına yansıyan Sosa,Beşiktaş'tan ayrılmaya karar verdi. Bu gelişme üzerine 30 yaşındaki isim için siyah-beyazlılara teklif yapılırken, cevap olumsuz oldu.


SON SEÇENEK, EN İYİ TEKLİFİ VERENE SATILACAK


Beşiktaş, Tolgay Arslan ve Sosa'yı elden çıkarması halinde orta saha bölgesinin zayıf kalacağını düşündüğünü için gelen teklifleri ilk etapta reddetti. Ancak siyah-beyazlılar, West Ham ve Estudiantes'in teklif yükseltmesi halinde yeni bir karar vermeye hazırlanıyor. 


Beşiktaş Kulübü, Tolgay ve Sosa'dan hangisine daha yüksek rakam teklif edilirse, o futbolcusunu satacak ve yoluna diğer isimle devam edecek. West Ham ve Estudiantes'in, Beşiktaşlı isimler için istekli olması nedeniyle siyah-beyazlılardan önümüzdeki günlerde bir ismin daha ayrılmasıbekleniyor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI