Beşiktaş’ta gerçek gündem... Ali Gültiken'den bomba gibi yazı

Boş vakitlerinin çoğunu beraber geçiren ikiliden Demba Ba şampiyonluk şanslarını kaybettikleri için bir hayli üzgündü.

Beşiktaş’ta gerçek gündem


İŞLER sarpa sarınca gündemi değiştirmenin en kolay ve en güzel yolu transfer ve teknik adam değişiklikleri olur... Medya bu işe hazırdır... Yeni isimler, haber demektir...

Medya bu işten ‘kazançlı çıkıyor’ gibi görünse de gerçek kazanan başarısız işlere imza atanlar olur... Çünkü başarısızlıklar yerine ‘yenilerin’ konuşulması gündemin değişmesi demektir...

Beşiktaş’ta şimdi tam da bu durum yaşanıyor... Ortaya çıkan hezimetten sonra aynı senaryo tekrar oynanıyor...

Üç yıllık icraatleriyle Beşiktaş’ı uçurumun kenarına getirenler değil, Lucescu konuşuluyor!

“İki yıl içerisinde borçları yarılayacağım” diye ortaya çıkan ama geçmiş yönetimden aldığı borç yükünü eskisinden iki misli daha büyük bir borçlanma kat sayısıyla artırarak kulübü iflas noktasına getirenler değil, Şenol hoca konuşuluyor!

Altı aydır oyuncusuna para ödeyemeyen yönetim değil, Mustafa hoca konuşuluyor!

“Hesap soracağım” diye ortalarda gezip şimdi kendilerine hesap sorulduğunda kaçma noktasına gelenler değil, önümüzdeki senenin başarı hayallerini bugünden pazarlamaya çalışanlar konuşuluyor!

“İnşaat benim işim, stadı bir yılda bitiririm” deyip Beşiktaş taraftarını ve kamuoyunu kandıranlar değil Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman’ın teknik direktör konusundaki görüş ayrılığı konuşuluyor!

Futbol takımını kurumsallaştırma iddiasıyla yola çıkıp yüzüne gözüne bulaştıranlar değil, çok büyük başarılara ve kararlara imza atmışlar gibi onların gelecekle ilgili alacakları kararlar konuşuluyor!

Üç yıldır camiasına stat, mali konular, hesap sorma ve futbol takımı konusunda sürekli yalan söyleyenler değil yeni yalan bombalarıyla gündemi değiştirmeye çalışanlar konuşuluyor!

Kulübü transfer bile yapamaz duruma getirenler değil, olamayacak boş transfer hayalleri konuşuluyor!

Kalibresi sınırlı bir antrenörü Beşiktaş’a dünyanın en büyük teknik direktörü havasında satanlar değil, şimdi özellikle hedef tahtası haline getirilmeye çalışılan Bilic konuşuluyor,

Siyah-Beyaz tablo ‘dışarıdan’ böyle gösterilmeye çalışılsa da aslında Beşiktaş taraftarı ve camiasının ‘gerçek gündemi’ çok farklı!

Beşiktaşlılar aslında;

Beşiktaş’ı aile servetlerine, sosyal statülerine, ticari işletmelerine katkı maksadıyla kullananları...

Fikret Orman ve yönetiminin yetersizliğini...

Beşiktaş başkanının verdiği hiçbir sözü yerine getirmediğini...

Kulübün kontrolsüz borçlanma ile iflas noktasına getirildiğini...

Stat konusunda maliyet, kaynak ve süre konusunda yapılan sürekli çelişkili açıklamaları...

Futbol takımını yönetmedeki başarısızlığı konuşuyor.

Bir de...

Kulübü bugünlere getirenlere nasıl hesap soracağını!

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI