Beşiktaş'ta hedef Hansi Flick

Beşiktaş, teknik direktör arayışlarını sürdürürken rotayı Almanya'nın ünlü teknik direktörü Hansi Flick'e çevirdi.

Beşiktaş, teknik direktör arayışlarını sürdürürken rotayı Almanya'nın ünlü teknik direktörü Hansi Flick'e çevirdi. Başkan Hasan Arat, deneyimli çalıştırıcı ile görüşme gerçekleştirecek.

Önce teknik direktör 

Süper Lig'de hayal kırıklığı yaşadığı bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Beşiktaş'ta, önümüzdeki sezonun planlamaları hız kazanıyor. Büyük bir değişim sürecine giren siyah-beyazlılarda ilk adım, teknik direktörün belirlenmesi olacak.

Yeni teknik adam kim olacak?

Sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan yönetim, yeni sezonda takımı deneyimli bir hoca ile güçlendirmeyi hedefliyor.

İlk aday Hansi Flick 

Rotayı Almanya'ya çeviren Beşiktaşlı yetkililer, Hansi Flick'i gündemlerine aldı. Tecrübeli teknik direktörü takımın başına getirmeyi amaçlayan başkan Hasan Arat, Flick ile Almanya'da bir görüşme gerçekleştirecek.

Görüşmede takımın hedeflerinden bahsedecek olan Arat, Hansi Flick'i ikna ederek işi sonuçlandırmayı planlıyor.

Kariyeriyle dikkat çeken Hansi Flick, Hoffenheim, Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı gibi önemli takımlarda görev aldı. 






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI