Beşiktaş'ta menajerleri çağrılan futbolcular

Beşiktaş‘ta sezonun bitmesi ile birlikte hareketlilik başlarken yöneticiler kadroda düşünmediği oyuncuların menajerlerini kulübe çağırmaya başladı.

Beşiktaş‘ta sezonun bitmesi ile birlikte hareketlilik başlarken yöneticiler kadroda düşünmediği oyuncuların menajerlerini kulübe çağırmaya başladı. Siyah-beyazlı ekipte sözleşmeleri sona eren Tolga Zengin, Gökhan Töre, Adriano ve Kagawa ile yollar resmen ayrıldı.

Beşiktaş’ta kimlerle yollar ayrılacak ?

Siyah-beyazlı yönetim, bu sezon kadroda bekleneni veremeyen oyuncularla da yollarını ayırmak istiyor. Hürriyet’te yer alan habere göre yönetim, Roco, Larin, Lens, Mirin ve Medel’in menajerleri ile bir araya gelerek oyuncularına kulüp bulmalarını istedi.  Kadroda düşünülmeyen isimlerden Medel’in İtalya ve Almanya’dan gelen teklifleri incelediği ve kulüple anlaşma durumuna göre ayrılacağı ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI