Beşiktaş'ta transferde son dakika

Beşiktaş transfer haberleri 19 Temmuz Cuma...

Beşiktaş transfer haberleri gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş transfere hangi futbolcular ile devam edecek. Beşiktaş ne zaman transfer yapacak? Burak Yılmaz Beşiktaş’tan ayrıldı mı? Son dakika Beşiktaş Haberleri ve Beşiktaş transfer haberlerini sizler için derledik.

BEŞİKTAŞ MİGUEL TRAUCO’YU TRANSFER EDECEK Mİ?

Beşiktaş, Peru’nun milli oyuncusu Miguel Trauco ile ilgileniyor. Beşiktaş’ın sol bek Miguel Trauco’yla anlaşma aşamasına geldiği iddia edildi. Peru basını futbolcunun sözleşmesinin 31 Aralık’ta sona erecek olması nedeniyle transferde avantajın Beşiktaş’a geçtiği ifade edildi. (Akşam)

BEŞİKTAŞ VİTOR HUGO’YU TRANSFER ETTİ Mİ?

Beşiktaş, Vitor Hugo transferi için gün sayıyor. Siyah beyazlılar, Vitor Hugo’nun kiralanması için Fiorentina’ya 300 bin avro ödeyecek. 1+1 yıllık anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcu ise Beşiktaş’tan 700 bin avro kazanacak. Hugo, sağlık kontrolünden geçmek için önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek. (Fanatik)

OLCAY ŞAHAN BEŞİKTAŞ’A MI DÖNÜYOR?

Trabzonspor’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Olcay Şahan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştü. Çaykur Rizespor’dan teklifi reddeden Olcay Şahan, Fikret Orman ile yaptığı görüşmeden de olumsuz sonuç aldı. Olcay, Gazişehir ve Antalyaspor ile görüşüyor. (Sabah)

BURAK YILMAZ LECCE’YE GİDECEK Mİ?

34 yaşındaki golcü Burak Yılmaz, İtalya Serie A ekibi Lecce’den gelen transfer teklifini reddedikten sonra Beşiktaş’tan yeni sözleşme istedi. 3 yıl için 7,5 milyon avroluk teklif alan Burak Yılmaz, aynı şartları Beşiktaş’tan talep etti. Burak Yılmaz’ın sözleşmesinin 2 yıl uzatılması gündeme geldi. (Sabah)

MERT YILMAZ BEŞİKTAŞ’A TRANSFER OLACAK MI?

Beşiktaş yönetimi Gökhan Gönül’ün alternatifini Bayern Münih’te buldu. Bayern Münih 2’de forma giyen Mert Yılmaz, Beşiktaş’ın listesine girdi. 20 yaşındaki sağ bek oyuncusunun 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş’ın gurbetçi futbolcuyu kadrosuna katması bekleniyor. (Orta Çizgi)

LEWİS HOLTBY TRANSFERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Hamburg’la yollarını ayıran Lewis Holtby, Beşiktaş’ın teklifini düşünüyor. Alman orta saha oyuncusunun yakın zamanda yeniden İstanbul’a gelerek Beşiktaş’a imza atması bekleniyor. 28 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz haftalarda İstanbul’a gelerek Beşiktaş ile transfer görüşmesi yapmıştı. (Fanatik)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI