Beşiktaş'tan fikstür açıklaması: ''İtirazımızı yaptık''

Spor Toto Süper Lig'de 17 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek yeni sezonun fikstür çekimi öncsi Beşiktaş yönetimi'nden flaş açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 17 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek  yeni sezonun fikstür çekimi öncsi Beşiktaş yönetimi'nden flaş açıklama geldi. 

Beşiktaş'ın yöneticilerinden Deniz Atalay, son yıllarda siyah beyazıların derbi maçları ligin ikinci yarılarında deplasmanda oynamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın'a konuşan Deniz Atalay şunları söyledi:


"SON 8 SEZONDUR SON DERBİMİZİ GALATASARAY'IN STADINDA OYNUYORUZ""

Şampiyonlukta rakiplerimize karşı saha avantajında mağduruz. Son 8 sezondur son derbimizi Galatasaray'ın stadında oynuyoruz. Son 2 maç evimizde oynasaydık belki biz şampiyonduk. Fikstür konusunda yaşanan süreklilik bize tesadüf gelmiyor."

"FİKSTÜR ÇEKİMİNDEN ÖNCE İTİRAZLARIMIZI YAPTIK"

"Fikstür çekiminde çanak içinde 4 tane numara var. 2 hafta içeride 2 hafta dışarıda oynama durumu nasıl planlanıyor? Bu konuda bilgimiz yok. Ne hikmetse geçen sene bu takvim güzel ayarlandı. Bu konuda rahatsızlığımızı dile getirip takipçisi olacağız. Fikstür çekiminden önce itirazlarımızı yaptık. Bir bilgisayarın sistemi sadece Beşiktaş'ın deplasmanda oynamasına mı çalışıyor? Avrupa dönüşlerinde 48 saatte bir maç yaptık. Yeni federasyon umarım titiz davranır."

"MHK EKİBİNİN DÜRÜSTLÜĞÜYLE İLGİLİ SÖZÜMÜZ YOK"

"MHK ekibinin çalışma disiplini ve dürüstlüğüyle ilgili bir sözümüz yok. Sadece geçmişte yaşanan olayların muhasebelerinin yapılmasını istiyoruz. Geçen sene özellikle bir takım lehine kullanılan yönetim tarzı oldu."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI