Beşiktaş'tan Koita hamlesi

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş, gelecek sezon için kadrosunu yeniden yapılandırmak üzere harekete geçiyor. Son olarak gündemlerine Moritanyalı kanat oyuncusu Aboubakary Koita'yı aldılar. Transfer çalışmaları hızla devam eden siyah-beyazlılar, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyorlar.

Belçika Ligi ekiplerinden St. Truiden'de forma giyen Koita, Beşiktaş scout ekibinin yakından takip ettiği bir isim. Takvim'in haberine göre, scoutlar Koita hakkında detaylı bir rapor sundular ve bu rapor doğrultusunda Beşiktaş yönetimi transfere sıcak bakıyor.

Yönetimin, 25 yaşındaki futbolcuyu sezon sonuna kadar izleyeceği ve sezon sonunda resmi temaslar için Belçika ekibiyle görüşmelere başlayacağı belirtiliyor. Bu sezon St. Truiden formasıyla 31 maça çıkan Koita, 15 gol atıp 2 asist yaparak toplamda 17 gole katkı sağladı.

Güncel verilere göre, 5 milyon Euro değer biçilen Koita'nın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Beşiktaş'ın, genç ve yetenekli oyuncuyu kadrolarına katmak için önümüzdeki dönemde resmi temasları başlatması bekleniyor.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI