Bilic için şok yorum

Hırvatistan’ın Index.hr sitesinden Vedran Buble, Slaven Bilic’in Beşiktaş sürecini Milliyet’e değerlendirdi. Buble şu görüşleri dile getirdi:

“Bilic’in teknik adamlık kariyeri şu ana kadar hep benzer sonlara sahne oldu. Hajduk Split’teki ilk deneyiminde takımı iyi futbol oynamasına karşın ligi Dinamo’nun birkaç puan gerisinde ikinci tamamladı. Hırvat Milli Takımı’nın teknik direktörü olarak büyük işler başardı. Wembley’de İngiltere’yi yendi ama sonunu getiremedi. Lokomotiv Moskova’da büyük paralar harcandı. İyi başladı fakat sezonu 9. tamamladı.


Beşiktaş’ta da aynı hikaye tekrar etti. İki yıl üst üste üçüncü olmak üzereler. Bu yıl kupaya gidiyorlar derken aynı son... Şampiyonluk bekleyen Hırvat halkını da üzdü bu durum. Herhalde Bilic’in karması bu. Tüm yaptığı iyi işlerin ardından ‘loser’ (kaybeden) sıfatını hak etmiyor ancak bu etiket üzerine yapıştı. Bence Hırvatistan’ın en iyi hocası ama büyük bir hoca olacaksa yapması gereken bir an önce bu etiketten kurtulmanın yolunu bulmak. Kulüp açısından daha teknik adamlığının başında olduğunu ve tüm bunlardan dersler çıkararak ilerde çok iyi bir hoca olacağını düşünüyorum.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI