BİLİC TAKTİK DEĞİŞTİRDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Karabükspor maçına yeni taktikle çıkacak.

Teknik direktör Slaven Bilic, Karabük maçında; performansını beğendiği Sosa'yı sağda, iyileşen Gökhan Töre'yi ise forvet arkasında oynatacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, sakatlığı geçen Gökhan Töre'nin geri dönmesiyle birlikte Karabük maçında takımını farklı bir dizilişle sahaya çıkarmayı hedefliyor. Hırvat çalıştırıcı, Töre'nin takıma dönmesi ile 11'ini nasıl kuracağını belirledi. Bilic, "Gerçek mevkiimde oynadığım için başarılı oldum" diyen Arjantinli Jose Sosa'yı yine sağ kanatta oynatmayı kafasına koydu. Olcay'ın soldaki performansından da memnun kalan Hırvat teknik adamın, sürpriz bir deneme yapacağı ve Gökhan Töre'yi yarınki Karabük karşılaşmasında 10 numarada oynatmayı planladığı bildirildi. Sakatlığı süren Veli Kavlak'ı riske etmeyecek olan Bilic'in, takımla çalışmalara başlayan kaleci Cenk Gönen'i ise yedek oturtacağı ve son haftaların başarılı ismi genç Günay'a yine ilk 11'de şans vereceği öğrenildi.

SON SÜRAT DEVAM EDİYORUM, HAZIRIM! 

Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Töre, Karabük maçına hazır olduğunu duyurdu. Töre, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada hazır olduğunu belirtirken, "Çalısmalara son sürat devam. Karabükspor maçına hazırım. Kendimi çok iyi hissediyorum" mesajını paylaştı. Ayağına aldığı darbe nedeniyle önceki gün çalışmayı yarım bırakan Gökhan, dün yeniden takıma katılmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI