CenkTosun'un Eşi İngiliz Medyasının İlgi Odağı

Everton'ın Cenk Tosun'u transfer etmesinin ardından Milli futbolcunun eşi Ece Tosun da gündeme İngiliz basınının ilgi odağı oldu.

Ece Tosun, Everton takımına transfer olan eşi Cenk Tosun'u sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla tebrik etti. İşte Ece Tosun'un Beşiktaş'tan Everton takımına transfer olan eşi için paylaştığı duygusal mesaj:

"NİCE BAŞARILARA AŞK"

Sen inandın, sabrettin, çabaladın, pes etmedin, çalıştın, yeri geldi daha fazlasını hak ettiğini düşünüp üzüldün ama çalışmayı bırakmadın ve şu an hayallerinden birini gerçekleştiriyorsun. İstedikten sonra başaramayacağın hiçbir şey yok bu hayatta! Bir gün her şey bittiğinde ya da olur ya kötü gittiğinde bile ben sana inanıyor ve ömrüm boyunca seninle gurur duyuyor olacağım. O zaman hayatımızın yeni sayfasını açmış bulunuyoruz? Nice başarılara aşk"




Cenk Tosun'un eşi İngiliz basınının ilgi odağı oldu
Daily Star gazetesi Cenk Tosun'un eşi Ece Tosun'u tanıtan bir haber yayımladı. 

Cenk Tosun'un eşi İngiliz basınının ilgi odağı oldu
Haberde ikilinin Instagram hesabında yüzlerce selfie pozu olduğu belirtilirken ikilinin 2016 yılında evlendiği hatırlatıldı. 

Cenk Tosun'un eşi İngiliz basınının ilgi odağı oldu
Gazete, fotoğraflardan ikilinin birbirine aşık olduğunun açıkça anlaşıldığını yazarken Cenk ve Ece'nin Las Vegas, Los Angeles ve New York gibi şehirleri gezdiği bilgisine yer verdi. İkili için kara sevdalı ifadesi kullanıldı.

Cenk Tosun'un eşi İngiliz basınının ilgi odağı oldu
İkilinin son fotoğrafının Londra'dan olduğu belirtilirken Cenk ve Ece'nin sık sık gezdiği vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI