DEMBA BA SON ANDA ENGELLENDİ

Uzun süreden bu yana parasını alamayan Demba Ba Siyah-Beyazlı kulübe ihtarname eçekmek istedi

Senegalli yıldızın, parasını zamanında alamadığı için kulübe ihtarname çekme talebini menajeri engelledi

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba'nın, siyah-beyazlı kulübe ihtarhame çekme düşüncesinin, menajeri Ahmet Bulut tarafından engellendiği ifade edildi. Beşiktaş'ta 2015 yılı itibariyle henüz paralarını alamayan futbolcular sıkıntı yaşarken, Diego'nun, F.Bahçe yönetimine gönderdiği ihtarnamenin bir benzerinin Demba Ba tarafından siyah-beyazlı yönetime çekilmesine; Türkiye'ye geldikten sonra menajerliğini üstlenen Ahmet Bulut'un engellediği bildirildi. Yöneticilerle hiçbir zaman para konuşmayan ve bu konuyu gündeme getirmeyen Senegalli, yaşadığı sıkıntıları çözmesi için Bulut'la anlaşmıştı. 

PARAN KALMAZ 

Pek çok oyuncunun para yüzünden sıkıntı yaşaması üzerine kendisini garanti altına almak için ihtarname çekmesi için Bulut'tan talepte bulunan Demba Ba'yı, siyah-beyazlılarla uzun süredir çalışan menajeri şu sözlerle uyardı: "Burada paran kalmaz. Eğer şimdi ihtarname çekersen, taraftarın gözünde hain olursun. Ama unutma, şu anda efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun."


Fotomaç 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI