Fikret Orman: Öyle biriyle anlaşacağım ki!

Başkan Fikret Orman, "Yeni sezonda takımın başında olacak hocamızla ilgili kararı açıkladığımızda tüm Beşiktaş camiası mutlu olacak" dedi

Beşiktaş camiasında herkes yeni sezonda takımının başına kimin getirileceği konusuna kilitlenmiş durumda. Başkan Fikret Orman da ince eleyip sık dokuyor.. İlk günden itibaren teknik direktör Bilic'in arkasında duran Başkan Orman'ın, Hırvat hocayı Konyaspor yenilgisinden ardından yaptığı açıklamalar sonrası gözden çıkardığı ifade edildi. Bu konuda yönetimdeki arkadaşlarından da tam destek alan Başkan Orman'ın, "Bitime 2 maç kaldı. Her şey bittikten sonra öyle bir teknik adamla anlaşma yapacağım ki, tüm camiamız mutlu olacak, herkesin yüzü gülecek, rakiplerimiz bile şaşıracak" dediği öğrenildi. 

YABANCIDAN YERLİYE... 

Daha önce gönlünde yabancı bir teknik adam bulunan Başkan Fikret Orman'ın, yönetimdeki arkadaşlarının da desteğiyle yerli bir hocaya daha sıcak baktığı belirtildi. Kartal'ın listesindeki isimlerin başında Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Rıza Çalımbay geliyor.. Bu isimlerin yanına Tayfur Havutçu, İbrahim Üzülmez, Tayfun Korkut gibi isimleri de monte etmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar; 1 Haziran'a kadar bu konuyla ilgili tüm görüşmeleri tamamlayacak.


Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI