''Fikret Orman utanmassa...'' Beşiktaş başkanına Ağır sözler

Beşiktaş divan kurulu eski Başkanı Şeref Nasır'dan Başkan Fikret Oman

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkan Adayı Şeref Nasır, siyah-beyazlıların gündemine yönelik çarpıcı sözler söyledi. Tevfik Yamantürk’ün yönetime gerekli ikazları yapmadığını belirten Nasır, “Fikret Orman ve yönetimi utanmasa Divan Kurulu toplantılarını 6 ayda bir yapalım diyecek. Beşiktaş bir çıkmazdadır. Yönetimi ikaz etmeyen Yamantürk benim için yok hükmündedir” ifadelerini kullandı. 

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Şeref Nasır’ın açıklamaları şu şekilde:

Şu anki Divan Başkanı Sayın Tevfik Yamantürk, “Beşiktaş’ın sigortası olacağız” demişti. Ben böyle bir açıklamaya çok şaşırmıştım. Neyin sigortası olacaklar? Beşiktaş’ın en hazin ve kötü mali tablosunun olduğu, ödemelerin yapılamadığı, bankadan yeniden yapılandırmaya gidildiği bir ortamda Tevfik Yamantürk yönetime hiçbir ikazda bulunmadı. 2018’de faiz giderinin yüksek olduğunu ve bunu ortadan kaldırmak için mal varlığımızı satalım demişti. Böyle bir gaf olur mu? Mal varlığımızın ne kadar ettiğinin bile farkında değil Divan Başkanı. Mal varlığımız söz konusu borcun 3’te 1’ini bile zor karşılar.

"Her şey sonraki başkanın sırtına kalacak"

Tevfik Yamantürk o ulvi makama oturdu ama… 15 Nisan 2017 tarihinde de Yalçın Karadeniz bir dava açmıştı. Mahkeme, yapılan kongrenin iptal olduğuna karar verdi. Böyle de bir yazı yazıldı. Karışıklık var. Divan Kurulu 2 seneye yakın görev yaptı ama nasıl görev yaptı? Örneğin; bankalarla yapılan bir anlaşma var. Ben isterdim ki Divan Kurulu üyeleri toplasın ve bir bilgi versin. 5 yıllık bir anlaşma bu. Tutar ne kadar, faiz ne kadar? Yapılan anlaşma çerçevesinde harcama ve borçların tutarı ne olacak? 2 sene sonra ana borçlar da gelecek. Sonraki seçimde seçilecek başkanın sırtına kalacak her şey.

"Divan Kurulu ve Tevfik Yamantürk benim için yok hükmündedir"

Bu yönetimin bu işte mesul olması bizim en büyük arzumuz. Bu dönemde hiçbir konuşma yapmayan Divan Genel Kurulu benim için yok hükmündedir. Orayı sadece işgal ediyorlar. Benim için yok hükmündeler.

"Yapılandırma Beşiktaş'ı kurtaracak demek aldatmacadır"

Beşiktaş sırat köprüsünden geçiyor. Bu yapılandırma ile Beşiktaş kendisini kurtaracaktır demek insanları aldatmaktır. Ben Divan Başkanı seçilirsem alt kurullar oluşturacağım. Tüzüğümüz de buna el veriyor. Yönetime yol göstereceğiz. Beşiktaş’ı çıkmazdan kurtaracağız. Hakikaten çıkmazdayız. Beşiktaşlılar bunu bilsin. Zor bir döneme girdik. İnşallah el birliğiyle bu noktadan çıkabiliriz.

"Utanmasalar 6 ayda bir Divan toplantısı yapalım diyecekler"

Rakibimiz Galatasaray ayda bir toplantı yapıyor. Burada görüşülen hususlar yönetime yol çiziyor. Ama Sayın Orman ve yönetimi, utanmasa 6 ayda bir Divan Toplantısı yapalım diyecekler. Divan’da eleştiriler yapılıyor. Ama sayın Orman hiçbir tedbir almıyor. Yoksa bu mali tablo ortaya çıkmazdı. 3 Ağustos’ta bir seçimimiz var. Sıcakların olduğu, insanların tatil yaptığı bir ay. Bayrama 1 hafta kala neden oluyor? Eylül ayına sarkıtsalardı. İnsanlar tatilden döndüğünde seçimleri yapsalardı çok daha legal olurdu. Benim görüşüm budur.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI