Hasan Arat'tan teknik direktör ve transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gelecek sezonun teknik direktörü ve transferleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Teknik Direktör ve Transfer Konularında Açıklamalarda Bulundu

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gelecek sezonun teknik direktörü ve transferleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan Arat, kulübün geçtiği zorlu süreçleri ve gelecek hedeflerini değerlendirdi.

Arat'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Sportif ve Kurumsal Zorluklarla Karşı Karşıyayız: "Sportif olarak zor bir başlangıç yaptık. Bu başlangıç bizi çok üzdü. Tahmin etmediğimiz kurumsal sıkıntılarla karşı karşıya kaldık ancak sportif sıkıntılar, kurumsal sıkıntıların çok önüne geçti."

Beşiktaş'ın Büyüklüğü: "Beşiktaş çok büyük bir kulüptür. Beşiktaş kuyuya düşerse, Mısır'a sultan olur."

Teknik Direktör ve Transferler: "Yeni teknik direktörümüz yüzde 50 ihtimalle Türk, yüzde 50 ihtimalle yabancı olacak. Transferde tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var ancak bonservisi genç oyunculara verme tercihinde bulunabiliriz."

Semih Kılıçsoy ve Al-Musrati: "Semih Kılıçsoy Beşiktaş'ın kırmızı çizgisidir. Transferde tecrübeli oyuncular arıyoruz ancak bütçemizi aşacak isimlerle ilgilenmiyoruz. Al-Musrati gibi yeteneklere sahip çıkmalıyız."

Transfer Planları: "Gençleri heyecanlandıracak bir transfer planımız var. Forvet gibi. Böyle bir kahraman oyuncu fırsatı olursa tabii ki alacağız. Transferi hoca ile birlikte yapacağız. Hoca transfer yapmaz, olur mu öyle şey?"

Stadyum ve Altyapı: "Stadyumun çatısı tamamen değişiyor, üst düzey bir mambran sipariş ettik. Altyapıya da önem veriyoruz, genç yeteneklere şans veriyoruz."







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI