Hasan Şaş'tan, çarpıcı Atınç Nukan yorumu

Hasan Şaş, NTV Spor'da yayınlanan Transfer Günlüğü programında Beşiktaş'ın genç futbolcusu Atınç Nukan'ın, 5 milyon Euro karşılığında Almanya'nın Red Bull Leipzig takımına transferini değerlendirdi.

Hasan Şaş, "Beşiktaş Kulübü'ne böyle bir teklif gelince yöneticeler şaşırmıştır. Özellikle bonuslarla birlikte 6 milyon euroluk teklif gelince Milli Piyango konumuş gibi hissetmişlerdir yöneticiler kendilerini" dedi.

"İlerleyen dönemlerde Atınç'ın 20 milyon euroluk bir oyuncu olmasın halinde Türkler bu işi bilmiyor mu olacak" ifadelerini kullanan Hasan Şaş, "Çoğu maç Bilic Necip'i oynattı. Atınç'ı oynatmadı. Genç bir oyuncu önü açık gelecek dönemde nasıl olur bilmiyoruz. Kendini çok geliştirmesi lazım. Beşiktaş'ta pek verimli olamadı" diye konuştu.Beşiktaş'ın para arayan bir kulüp olduğunun altını çizen Şaş, "Beşiktaş'ın maddi durumu transfer yapmak için pek elverişli değil. Futbolcu satarak transfer yapacak. Bu açıdan bakacak olursak Beşiktaş için sevindirici bir durum" diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI