Kaçınılmaz son!

Beşiktaş ne yaptığını bilmez halde olunca '’vazgeçilmezi Edin Dzeko’'dan tasarruf eden İsmail Kartal’ın Fenerbahçesi rahat rahat top gezdirdi sahada.

Kaçınılmaz son!

İki takımdan biri oynayamayınca diğerinin hayli baskın görünmesi kaçınılmaz oluyor. Beşiktaş ne yaptığını bilmez halde olunca ‘’vazgeçilmezi Edin Dzeko’’dan tasarruf eden İsmail Kartal’ın Fenerbahçesi rahat rahat top gezdirdi sahada. Kalecisi Mert Günok’un kritik kurtarışlarıyla sahada kalan Beşiktaş seri sakatlıklar yaşayıp oyun dengesi bozulan rakibine karşı çaresiz haldeyken milyonlarca euro vererek kadrosuna kattığı Mutassim Al Musrati de atılınca tamamen çözüldü! Gerçi Fenerbahçe de çok etkili görünmüyordu ancak topu daha verimli gezdirerek rakibini öyle ya da bezdirmeyi becerdi. İkinci devrenin hemen başında hareketlenir gibi oldu Beşiktaş, lakin eksikti ve Fenerbahçe sakindi. Kısa sürede oyunu yeniden eline aldı. Ne varki oyun elinde olmasına rağmen çoğu maçta olduğu kararlı değillerdi. Daha çok skora bağlı oyalanır gibi oynuyorlardı. Umarım bu çoğu maçta olduğu gibi doğrudan ‘’rakibin analiz edilmiş’’ olmasıyla ilgili değildir! Böyleyse gerçekten komik olur.

Semih yalnız kalıyor 

Maç sonu Dusan Tadiç ile Rade Kruniç’in performansı hakkında özel soru sorulsa İsmail Kartal ne derdi acaba? Bir de onca maç kenarda tutulmuş Mitchy Batshuayi hakkında! Öyle ya da böyle Fenerbahçe’nin zorlanmasını beklemediğim maçta pak de zorlanmadan kazandılar maçı. Ancak bu halleri 4 puan geriden gelerek şampiyon olmaya yetecek gibi görünmüyor. Gelelim bir kaç Beşiktaş ayrıntısına... Evet Semih Kılıçsoy güçlü bir oyuncu görüntüsünde ancak henüz yolun çok başında. Abartılı yaklaşımlar yerine oyuncuya yardım etmenin yolunu bulmak gerekiyor. Takımının onu topla buluşturduğu yerlerde Fenerbahçe savunması kalabalıklaştığından tüm gayretine rağmen çözüme katkı veremedi genç oyuncu. Çünkü futbol epeydir ‘’mühendislik oyunu’’ olarak icra ediliyor ve oyun bilgisi konusunda Semih’n yeterli desteği alamadığı aşikar. 

Cem Dizdar 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI