Krd. Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği gönülleri fethetti

Beşiktaş'ın 1 numaralı derneği Krd. Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Alaplı öğrencilere büyük mutluluk yaşattı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Beşiktaş taraftarları derneği yönetimi ve üyeleri Alaplı'nın Küçükkaymaz köyü İlk ve ortaokulu bahçesine spor kompleksi kurdu. Spor malzemelerinin kurulması ile birlikte öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. 

İlçede kurulduğu günden bu yana sosyal sorumluluk projelerinde bir çok projeye imza atan Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi, Alaplı ilçesine bağlı Küçükkaymaz köyü ilk ve orta okulunun bahçesine çocukların ulaşabileceği basket potası, voleybol potası, mini kaleler, hentbol potaları kazandırdı.

Çalışmalara okul bahçesine beton dökerek başlayan dernek üyeleri, daha sonra malzemeleri getirdikleri okul bahçesinde kurulumu gerçekleştirdi. Teneffüse çıkan öğrenciler spor alanını görünce büyük mutluluk içerisinde spor yaptı. Öğrencilere Dernek üyeleri de eşlik etti.

Söz konusu etkinlikle ilgili olarak açıklamada bulunan Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği yönetim kurulu başkanı Tarkan Adik, yapılan etkinlikte çocukların mutluluğunun dünyaya bedel olduğunu söyledi. Adik açıklamasında "Bizim bir bayan üyemiz var. Ayça hocamız, bize başvuruda bulundu. Alaplı'nın Küçük kaymaz köyünde ilk ve ortaokulun yan yana olduğunu ve sekiz derslik olduğunu ve çok geniş bir bahçeleri olduğunu söyledi. 'Öğrencilerin teneffüse çıktıklarında ve hafta sonları bu bahçeyi değerlendiremiyorlar. Sizler dernek olarak çok güzel sosyal projelere imza atıyorsunuz , bize yardımcı olabilirimsiniz' dedi . Bizde bu talep üzerine yönetim kuruluyla toplanıp yardım etme kararı aldık. Buradan arkadaşlarımız giderek okul bahçesinin fotoğraflarını çektiler , daha sonra yönetim kuruluyla ve üyelerimizle beraber ziyaret ettik okulumuzu , daha önceden gönderdiğimiz arkadaşlar orada beton attılar ,dünde buradan kalkıp tekrar gittik çok güzel bir etkinlik oldu .Okulun bahçesi gerçekten çok büyüktü onların erişebileceği şekilde bir basket potası voleybol potaları ,hentbol potaları ,minyatür kaleler, badminton, tenis malzemeleri yani aklınıza gelecek tüm spor malzemelerini toplu sporların yapılabileceği güzel bir tesis yaptık oraya dün. Oradaki çocuklar inanılmaz sevindiler çok mutlu oldular.Dün bir kez daha Beşiktaşlı olmaktan ve bölgemize hizmet etmekten , sosyal sorumluluk projelerini yerine getirmekten bir kez daha gurur duyduk .Çocukların suratlarına baktığımızda o sevinçleri o toplarla teneffüslerde oynamaları bizleri çok mutu etti .Hayırlı olsun güle güle kullansınlar inşallah gücümüz yettiğince bu tip sosyal projelere imza atacağız" dedi.

Yapılan etkinliğin ardından Küçükkaymaz İlk ve ortaokulu müdürü Ufuk Gültekin Dernek yönetimi adına Başkan Tarkan Adik' e teşekkür plaketi takdim etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI