Mario Gomez şaşırttı

Beşiktaş’ta Mario Gomez’in tavrı herkesi şaşırttı. Milli maç nedeniyle verilen 3 günlük izinde zaman kaybetmek istemeyen Alman golcü, kiraladığı özel uçakla G.Antep’ten Stuttgart’a uçtu

Transfer döneminde Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı en büyük yıldız o... Mario Gomez... Henüz fizik olarak tam hazır olmayan ve Süper Lig’in ilk iki haftasında kulübede oturan Alman golcü, Gaziantep karşısında ilk 11’deydi. Sahada kaldığı süre boyunca yalnız kaldı, kendisinden beklenen ‘dünya yıldızı etkinliğini’ göstermekten uzaktı. Teknik direktör Şenol Güneş’in “Henüz fizik olarak bizim düşündüğümüz noktada değil” dediği Mario Gomez, ‘yıldız farkını’ maç sonrasında ortaya koydu.


KAFİLEDEN AYRILDI 

Siyah-Beyazlı ekip Kamil Ocak Stadı’ndaki 4-0’lık zaferin ardından Gaziantep Havalimanı’nın yolunu tuttu. Kısa süren yolculuğun ardından kafile otobüsten indi, havalimanına giriş yaptı. Ancak tam da bu noktada Mario Gomez, İstanbul’a uçmaya hazırlanan takım arkadaşlarından ayrıldı. Gomez’in Gaziantep’te nereye gideceği merak edilirken olayın sırrı çözüldü. Milli maç arası nedeniyle takıma izin verileceğini bilen ve 3 günlük izinde zaman kaybetmek istemeyen Gomez, İstanbul’da özel bir uçak kiralamış ve uçağın maçın ardından Gaziantep’te olmasını istemişti. Kafileden ayrılan ve özel uçağa binen Alman santrfor, Stuttgart’a gitti. Gomez’in özel uçak için 50 bin Euro ödediği ve tatilini kız arkadaşıyla birlikte geçireceği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI