Medel'de Neler Yaşanıyor?

Beşiktaş'ta Bursaspor karşılaşmasında yedek kalan Gary Medel 'de ilginç gelişmeler yaşanıyor

Beşiktaş'ta Bursaspor karşılaşmasında yedek kalan Gary Medel 'de ilginç gelişmeler yaşandı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in 3 değişiklik yapmasına rağmen görev vermediği Gary Medel maçın bitmesine 11 dakika kala soyunma odasının yolunu tuttu. herkesin şaşkın bakışları arasında soyunma odasının yolunu tutan Medel için Beşiktaş Kulübü yetkilileri "Oyuncumuz tuvalet ihtiyacı olduğu için soyunma odasına gitti" açıklama yaptı. Mücadele sonrası sinirli tavırları gözlenen Medel'in sosyal medyadaki Beşiktaş formalı ve Kartal pençesi  fotoğraflarnı kaldırması dikkat çekti. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maçtan sonra yaptığı açıklamada Medel'le bir sorunu olmadığını açıkladı. Güneş, "Medeil'i gezmeye gelsin diye transfer edilmedi" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI