Mustafa Erhan Hekimoğlu uzattı

Genç yetenek, Beşiktaş'la olan bağını 2026-27 sezonuna kadar güçlendirdi.

Beşiktaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun Sözleşmesini Uzattı

Genç yetenek, Beşiktaş'la olan bağını 2026-27 sezonuna kadar güçlendirdi.

Beşiktaş Kulübü, genç futbolcusu Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu. Kulübün resmi açıklamasında, Beşiktaş Futbol Akademisi'nde gelişimini tamamlayan ve önemli potansiyel taşıyan Hekimoğlu'nun, 2026-27 sezonu sonuna kadar Beşiktaş formasını giymeye devam edeceği belirtildi.

Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde genç oyuncuyla bir araya geldiği açıklamada, Hekimoğlu'na yeni dönemde başarılar dileyerek, Beşiktaş formasıyla önemli hizmetlerde bulunacağına inandıklarını ifade etti.


Bu hamle, Beşiktaş'ın genç yeteneklere verdiği önemi ve uzun vadeli planlarını vurguluyor. Beşiktaş taraftarları, Hekimoğlu'nun gelecek sezon ve sonrasında takıma katkı sağlamasını beklerken, genç futbolcunun gelişimini yakından takip edecekler.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI