Nuri Şahin zirvesi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör arayışları ve transfer çalışmaları kapsamında Borussia Dortmund Yardımcı Antrenörü Nuri Şahin ile bir toplantı yapacak.

Hasan Arat, Nuri Şahin ile Görüşecek! Teknik Direktör ve Transfer Görüşülecek

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör arayışları ve transfer çalışmaları kapsamında Borussia Dortmund Yardımcı Antrenörü Nuri Şahin ile bir toplantı yapacak. Toplantının gündeminde hem teknik direktörlük konusu hem de transferler yer alacak.

Beşiktaş'ın Yeni Dönem Hazırlıkları

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, yeni dönem hazırlıklarına hız verdi. Geçici olarak Serdar Topraktepe'yi göreve getiren Hasan Arat yönetimi, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Nuri Şahin ve Sergen Yalçın Gündemde

Beşiktaş'ın gündemindeki isimler arasında, Antalyaspor'da teknik direktörlük deneyimi yaşayan ve Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Nuri Şahin ile geçmişte Beşiktaş'ta başarılar elde etmiş Sergen Yalçın bulunuyor.

Toplantının Gündemi

Hasan Arat'ın Nuri Şahin ile yapacağı toplantıda, teknik direktörlük konusu öncelikli olarak ele alınacak. Bunun yanı sıra, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan 3 oyuncunun durumu da masaya yatırılacak.

Transfer Görüşülecek İsimler

Arat'ın, Nuri Şahin'e 3 oyuncunun transfer durumunu soracağı belirtiliyor. Bu futbolcular arasında milli ön libero Salih Özcan'ın bulunduğu ifade ediliyor. Salih Özcan, bu sezon Dortmund formasıyla 32 maça çıkarken, gol ya da asist katkısı yapamadı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI