Perde arkası... Avcı, Holby'de neden ısrarcı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Lewis Holtby'i istemesinin nedeni belli oldu.

Bir ara adı hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ile anılan Lewis Holtby konusunda Beşiktaş iki ezeli rakibinin önüne geçti. Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ın orta sahasını sertleştirmek için istediği İngiliz pasaportlu Alman oyuncunun en büyük özellikleri, ayağının temiz olması ve iyi bir tekniğinin bulunması. Alan kontrolü iyi olan Holtby’nin Avcı’yı en fazla tatmin eden özelliği ise temas oyununda da olması.

HOLTBY, PARADAN ÖNCE AVCI İLE KONUŞMAK İSTİYOR

Bu arada İstanbul’da bulunan Lewis Holtby’nin Başakşehir’in de gündeminde oluğu ortaya çıktı... Alman oyuncunun kendisini isteyen pek çok takımla görüşme halinde olduğu paradan çok kendisi hakkında gideceği takımın teknik direktörünün fikirlerinin önemli olduğu bildirildi. Holtby’nin Beşiktaş’la para konuşmadan önce Abdullah Avcı’nın kendisini neden transfer etmek istediğini öğrenmek istediği de gelen bilgiler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI