Quaresma: İstanbul'a döndüm

Temmuz 2022'den bu yana kulüpsüz olan Quaresma, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak İstanbul'a döndüğünü duyurdu.

Ricardo Quaresma İstanbul'da

Temmuz 2022'den bu yana kulüpsüz olan Quaresma, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak İstanbul'a döndüğünü duyurdu.


Portekizli yıldız, yaptığı paylaşımda ''İstanbul'a geri döndüm'' ifadelerini kullandı. Bu paylaşım Beşiktaşlı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı ve binlerce beğeni aldı.


Taraftarlar, Quaresma'ya geri dönmesi için teşvik edici ve sevgi dolu yorumlar yaparken, onu çok özlediklerini dile getirdiler.

İşte Quaresma'nın yaptığı duyurunun ekran görüntüsü:


Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Ricardo Quaresma, Aralık 2023'te Türkiye'ye gelerek saç ektirmişti. Bu yeni imajıyla dikkat çeken Quaresma, son zamanlarda futbolseverlerin ilgi odağı haline geldi.


Quaresma'nın saç ektirmesinin ardından ortaya çıkan yeni imajı, futbolseverlerden tam not aldı. Özellikle Beşiktaş taraftarları, Quaresma'nın bu değişimini memnuniyetle karşıladı.


Quaresma'nın Beşiktaş performansı 

Beşiktaş formasıyla toplamda 227 resmi maça çıkan Quaresma, bu süre zarfında 38 gol atarken 77 asist yapmayı başardı. 2010-2012 ve 2016-2020 sezonları arasında Beşiktaş formasını terleten 40 yaşındaki futbolcu, kulübünün tarihine adını altın harflerle yazdırmıştı.

Yeniçağ 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI