Ryan Babel: Zamanı geri alabilseydim...

Süper Lig'in dev ekiplerinden Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen Ryan Babel, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Ryan Babel: "Beşiktaş'tan Ayrılmayı Hiç İstemedim"

Süper Lig'in dev ekiplerinden Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen Ryan Babel, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. İngiltere basınına konuşan 37 yaşındaki Hollandalı futbolcu, transfer döneminde yaşadıklarını ve Beşiktaş'a dönüşünün üzücü olduğunu ifade etti.

Babel, açıklamasında şunları söyledi: "Galatasaray'a transferim beklediğim gibi geçmedi. Beşiktaş'a karşı oynamak gerçekten üzücüydü. Herkesin kalbini kazanmışken ve güzel anılar biriktirdiğim bir stadyuma geri döndüğümde, topa sahip olduğumda ıslıklanıp yuhalanıyordum."

Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini belirten Babel, "Beşiktaş'tan ayrılmak istemedim ama o zamanki yönetim kurulu tavrını göstermediği için başka seçeneklere yöneldim" dedi.

Eğer zamanı geri alabilseydi Beşiktaş'ta kalacağını belirten Ryan Babel, "Eğer her şeyi geri döndürebilseydim ve bana saygı gösterilseydi, Beşiktaş'ta kalırdım. Maalesef taraftarlar oyuncuların neden bazı kararlar aldığını her zaman bilemiyor" şeklinde konuştu.

Ryan Babel, Beşiktaş kariyerinde 89 maçta forma giydi ve 29 gol atarak önemli bir performans sergiledi. Galatasaray'da ise 100 maça çıkan Babel, 17 gol ve 8 asistlik bir performans ortaya koydu. Hollandalı futbolcu, Türkiye kariyerinde Kasımpaşa, Beşiktaş, Galatasaray ve Eyüpspor formaları giydi.


Anahtar kelimeler:

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI