Salih Uçan için sürpriz transfer iddiası

Beşiktaş'la anlaşamayan salih Uçan için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan ile kulüp arasında gerginlik yaşanıyor. Siyah-beyazlı yönetimin, 30 yaşındaki oyuncuya yıllık 750 bin euro garanti ücret teklif etmesi, Salih Uçan'ı rahatsız etti.

Salih Uçan'dan sitem! 

Deneyimli oyuncunun, "Oynamayan yabancılara 2 milyon euro veriyorsunuz. Bana bunu mu layık gördünüz? Bu paraya asla oynamam. Teklifleri değerlendireceğim. İstenildiğim yere giderim" şeklinde tepki gösterdiği öğrenildi.

Avcı'nın gözdesi 

Beşiktaş'ın teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yerli orta saha tercihlerinden biri olan Salih Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun ile birlikte kulüp yönetimine gittiği ve şok bir yanıt aldığı belirtiliyor. Siyah-beyazlı yetkililer, Salih Uçan'a 2+1 yıllık sözleşme uzatma teklifi sundu. Ancak garanti ücret olarak ilk yıl 750 bin euro, sonraki yıllar için ise +250 bin euro önerildiği kaydediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI