Salih Uçan'a yeni sözleşme

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu Salih Uçan'a yeni bir sözleşme teklifi sundu. Detaylar haberimizde. (BJK Haber)

Beşiktaş'tan Salih Uçan'a Yeni Sözleşme Teklifi Geldi

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu Salih Uçan'a yeni bir sözleşme teklifi sundu. Detaylar haberimizde. (BJK Haber) 


İşte Beşiktaş'ın Salih Uçan Teklifi:

Beşiktaş, Süper Lig'de mücadele eden takımlardan biri olan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu Salih Uçan'a yeni bir sözleşme teklifinde bulundu.


Siyah-beyazlı yönetim, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan'a 2+1 yıllık bir sözleşme teklif etti.

Maliyet Beklentileri

Ancak, milli futbolcuya sunulan teklif, takımdaki diğer orta saha oyuncularıyla kıyaslandığında en düşük rakam olarak değerlendirildi.

Salih Uçan'ın yıllık maaşı 

Salih Uçan bu sezon 250 bin Euro'luk (yaklaşık 9 Milyon TL.) bir ücretle forma giyiyor.  Bu teklifin ardından görüşmelerin hız kazanması bekleniyor.


Sezon İçi Performansı:

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 33 maça çıkan Salih Uçan, 4 gol atıp, 5 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan'a sunduğu yeni sözleşme teklifiyle ilgili görüşmelerin devam edeceği belirtiliyor.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI