Sergen Yalçın'dan Siyah-Beyaz mesaj

Sergen Yalçın'ın yeniden Beşiktaş'a gelip gelmeyeceği merak edilirken tecrübeli teknik adamın, Antalyaspor'un Hatayspor'u 2-1 yendiği maçın ardından Siyah-Beyazlı mesajı vermesi dikkat çekti.

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatayspor maçının ilk yarısı ile ikinci yarısındaki performanslarını değerlendirirken, bu iki devrenin tamamen zıt olduğunu belirtti. İlk yarıda kötü bir oyun sergilediklerini itiraf eden Yalçın, ikinci yarıda ise iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi. Maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Yalçın, son dakikada gelen golün takımı çok sevindirdiğini dile getirdi.

Hedefi açıkladı 

Önceden maçın zor geçeceğini bildiklerini vurgulayan Yalçın, her maçın çok zor olduğunu ve Hatay'ın da sıkıntılı bir bölgede bulunduğunu söyledi. Antalyaspor olarak artık aşağı bölgelerle ilgilenmediklerini belirten Yalçın, kalan 5 haftada sıralamada yükselmek için mücadele edeceklerini ve hedeflerini ligi ilk 10 içerisinde bitirmek olarak belirlediklerini ifade etti. Bu hedefin Antalyaspor camiası için başarılı olacağını düşündüğünü sözlerine ekledi.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI