Sosa için geliyorlar

Beşiktaş'ın yıldızı Jose Sosa için Arjantin'den de ciddi iddialar var.

Arjantin spor radyosu Radiolared, Estudiantes'in Sosa transferinde yeniden ısrarcı olduğunu ve bir kaç güne kadar çok daha ciddi bir teklif ile Beşiktaş'ın kapısını çalacağını bildirdi.

Estudiantes Başkanı Juan Sebastion Veron tarafından çok istenilen Sosa için oyuncunun kendi menajeri ve Arjantin ekibinin sportif direktörünün bir kaç gün içinde İstanbul'a geleceği ifade edildi.

Daha önceki haftalarda Sosa'yı kiralamak için menajeri aracılığı ile nabız yoklayan Estudiantes kulübüne ret cevabı veren siyah beyazlıların, bu kez 8 milyon Euro'ya kadar çıkması beklenen Güney Amerika yetkililerine nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

ŞENOL GÜNEŞ BU KADAR ÇOK OYUNCUNUN GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Beşiktaşlı oyunculara gelen bu teklifler karşısında, teknik direktör Şenol Güneş ise oldukça mutlu olmasına rağmen Demba Ba ve Atınç'ın ardından, üzerinde ısrarla durduğu Sosa ve Gökhan Töre gibi isimlerin takımdan ayrılmasına karşı çıkıyor. Şenol Güneş yeni stadın açılacağı ve şampiyonluk yarışının verileceği bir ortamda takıma tamamen adapte olmuş, yeri doldurulması zor olan oyuncuları kaybetmek istemiyor.

Gökhan Töre için bu güne kadar gelen teklifler direk olarak reddedilirken, Sosa için nasıl bir yol izleneceği ise iddialar gerçeğe dönüşüp Estudiantes yetkilileri resmi teklif yaparsa netlik kazanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI