Sözleşmeyi reddetti

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş Yönetimi, bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncuya teklifini sundu.

Beşiktaş'ta kontratı sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan, kulübün yönetiminden gelen yeni sözleşme teklifini kabul etmedi. 


Beşiktaş teklifini sundu 

Siyah-beyazlı yönetim, 30 yaşındaki orta saha oyuncusuna 2+1 yıllık yeni bir sözleşme önerdi. Ancak, milli futbolcu tarafından iletilen teklifin, takımdaki diğer orta saha oyuncularına kıyasla en düşük rakam olması nedeniyle henüz bir sonuca varılmadığı belirtildi. 


Kabul etmedi

Salih Uçan'ın mevcut sezon için 250 bin Euro olan ücretinin, geçen sezona kıyasla daha düşük olduğu ve takım arkadaşlarına göre geride kalmak istemediği ifade edildi. Kulüp ile oyuncu arasındaki görüşmelerin hızlanması, kupa maçının ardından bekleniyor.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI