TOLGAY'IN MÜTHİŞ GOLÜNÜN ANATOMİSİ

Tolgay Arslan'ın Liverpool'u yıkan golünün anatomisi: 17.42 metreden, 49.83 km. hızla vurdu, top 0.78 saniyede kaleye gitti.

Daily Mail, Liverpool'u yıkan Tolgay Arslan'ın golünü analiz etti. Tolgay'ın golününün saatte 49.83 km hızla, 17.42 metre uzaklıktan, 0.78 saniyede kale gittiği kaydedildi. Geceye damgasını vuran gol için "YILDIRIM" tanımlaması yapıldı.

TOLGAY TAKIMA ISINIYOR

Transfer sürecinde Trabzonspor ile krize neden olan Tolgay Arslan, Liverpool'a attığı kritik golle siyah-beyazlılara tur kapısını açtı. Beşiktaş'ta 7 resmi maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, şimdiden son 4 sezondaki en yüksek gol rakamına ulaştı. Tolgay, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çıktığı 2 maçta da fileleri havalandırdı.

FİYATLARINI KATLADILAR

Tarihi zafere imza atan Beşiktaşlılar, fiyatlarını artırdı. 800 bin Euro'ya transfer edilen Olcay değerini 12'ye katlayıp 9.5 milyon Euro'ya ulaştı. 750 bin Euro'ya Rapid Wien'den alınan Veli'nin değeri 7.3 milyon Euro'ya çıktı. 500 bin Euro'luk Oğuzhan 6.8 milyon Euro'ya yükseldi. Kazan'dan 4.5 milyona alınan Gökhan ise 10 milyon Euro'luk değere ulaştı.

Sabah-Fatih Doğan 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI