Üçü bir arada bir Seba etmediler!

Beşiktaş, Onursal Başkanı ile 16 yılda 164 hafta liderlikte kalıp 5 şampiyonluk yaşarken sonrasında 79 hafta zirve koltuğuna oturdu ve sadece 2 kez mutlu sona ulaşabildi. 15 yılda Serdar Bilgili,Yıldırım Demirören ve Fikret Orman, Seba'yı mumlu arattılar

Beşiktaş, tarihinin en başarılı dönemi merhum onursal başkanı Süleyman Seba döneminde yaşadı. Siyah-beyazlı takım 16 yıllık Seba iktidarında 164 hafta ligin zirvesinde yer alırken 5 kez ipi ilk sırada göğüsledi. Beşiktaş, en çok şampiyonluğu Seba döneminde gördü. Süleyman Seba sonrası 15 yıllık süreç ise sadece iki sezon hariç tam bir hayal kırıklığı oldu. Kara Kartal; Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman döneminde toplamda 79 hafta zirve koltuğunda oturdu. Biri 100. yıl olmak üzere iki şampiyonluk yaşadı. 


Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI