Ve... Britos geliyor

İtalyan Sky Sports kanalı Miguel Britos'un Beşiktaş'la ön protokol imzaladığını izleyenlerine duyururken; 28 yaşındaki oyuncu için Napoli 4 milyon euro istiyor

Teknik direktör Şenol Güneş'in talimatıyla önce sağ bek transferini yapan yönetim, şimdi de kaliteli bir stoper için düğmeye bastı. Siyah- beyazlıların uzun süredir görüşme halinde oldukları Miguel Britos'la her konuda anlaşmaya vardıkları ifade edildi. İtalyan Sky Sports kanalı Miguel Britos'un Beşiktaş'la ön protokol imzaladığını izleyenlerine duyurdu. Kanal, Uruguaylı oyuncunun menajerinin isteğiyle Napoli kulübünün kendisiyle yapmak istediği görüşmeye 2 gündür gitmediğinin altını çizdi. Britos'un 3 yıl boyunca Beşiktaş forması giyeceği ifade edildi. 


Türkiye'de oynamayı istiyor 

Britos'un Türkiye temsilcisi olarak görev yapan Kemal Can Tekin de, İtalyan Radio CRC'den Raffaele Auriemma'ya konuştu. Britos ile Beşiktaş arasındaki görüşmelerde önemli aşama kaydedildiğini belirten Tekin, "Beşiktaş onun iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyor. Napoli 4 milyon euro istedi, Beşiktaş ise 2 milyon euro veriyor. Britos da kendisinin Türkiye'de iyi iş çıkarabileceğine inanıyor. İşin daha gerçeğini söylemek gerekirse Beşiktaş'ın iyi bir fırsat olduğunu düşünüyor. Birkaç gün içinde bu transfer gerçekleşecektir" diye konuştu. 


Fotomaç 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI