Veli Kavlak'ta flaş gelişme

Omuzundaki sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalarda gözükmeyen Beşiktaş’ın tecrübeli ismi Veli Kavlak, aldığı son haberle rahatladı.

Avusturya vatandaşı olması nedeniyle Avusturya Milli Takımı’nda da oynayan Veli, buradaki doktorlarına da muayene oldu. Başarılı oyuncunun, omzundaki ikinci derece kas yırtığının ameliyatla düzeltilebileceği dile getirildi. Bu operasyonun ardından bir ay sonra sahalara dönmesi beklenen Veli Kavlak, bugün kampa gelerek konu hakkında Başkan Fikret Orman ve kulüp doktoru Sarper Çetinkaya ile bir araya gelecek.


Avusturyalı doktorların önerdiği ameliyatı olmak isteyen ve bu konuda hem yönetim hem de sağlık heyetinden onay isteyecek olan Veli Kavlak, izin çıkması durumunda bir kaç gün içerisinde ameliyat masasına yatacak. Avusturya’daki doktorların bir ay sonra sahaya dönebileceğini iddia ettikleri Veli Kavlak, bu konuda Başkan Fikret Orman’dan destek isteyecek. Doktorların verdiği raporları da yanında getirecek olan deneyimli oyuncu, bunları kulüp doktoru Sarper Çetinkaya’ya verecek. Yönetim, bir ay sonra sahaları dönmesi beklenen Veli Kavlak’ın yerine transfer yapılıp yapılmayacağına ise bu oyuncunun ameliyatından sonra karar verecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI