Vitor Hugo transferinde beklenmedik gelişme

Beşiktaş Yöretimi, Vitor Hugo tranfserinde beklemeye geçti.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı stoper Vitor Hugo'nun transferi ile ilgili Palmeiras'ın devreye girmesinin ardından siyah beyazlı ekip transfer ile ilgili beklemeye geçti.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre, yeni sezon hazırlıklarını Abdullah Avcı yönetminde sürdüren ve Avcı’nın raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş’a Vitor Hugo transferi ile ilgili İtalya’dan kötü haber geldi.

Daha önce kiralık olarak siyah beyazlı kulüp ile anlaştığı söylenen Brezilyalı stoper için Brezilya ekibi Palmeiras teklifte bulundu. Yaşanan bu gelişmenin ardından İtalyan ekibinin Beşiktaş’a kiralamak yerine 5 milyon euro karşılığında bonservisini vermek istemesi üzerine transfer çıkmaza girdi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş yönetimi Brezilyalı futbolcunun transferi ile ilgili beklemeye geçtiği öğrenildi.

Fiorentinalı stoper geçtiğimiz sezon Fiorentina formasıyla 33 maça çıkarken takımına  2 assistlik katkı sağladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI