Vodafone Arena'da kaza

Beşiktaş'ın yapımı süren stadı Vodafone Arena'da çatı iskeleti çöktü. Olayda bir işçi ile vinç operatörü hafif yaralandı. Beşiktaş Dolmabahçe'de bulunan Vodafone Arena'nın şantiyesinde saat 20:00 sıralarında, vinç yardımıyla stadın çatı montajı yapılırken, çatı iskeletinin metal profillerinde kopma meydana geldi. Profillerin kopmasıyla çatı iskeleti çöktü. Olayda vinç operatörü ve bir işçi hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polisle itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı işçiler, tedavi altına alınmak üzere Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Olayı gören bir vatandaş, "Geziniyorduk, gürültü koptu, gürültüye geldik. Vincin çarptığını gördük. Bütün işçiler olay yerine koşuyorlardı. Buradan gördüğümüz kadarıyla iki tane işçiyi taşıdıklarını gördük açık alana" dedi.

Beşiktaş Dolmabahçe'de bulunan Vodafone Arena'nın şantiyesinde saat 20:00 sıralarında, vinç yardımıyla stadın çatı montajı yapılırken, çatı iskeletinin metal profillerinde kopma meydana geldi. Profillerin kopmasıyla çatı iskeleti çöktü. Olayda vinç operatörü ve bir işçi hafif yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine polisle itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı işçiler, tedavi altına alınmak üzere Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Olayı gören bir vatandaş, "Geziniyorduk, gürültü koptu, gürültüye geldik. Vincin çarptığını gördük. Bütün işçiler olay yerine koşuyorlardı. Buradan gördüğümüz kadarıyla iki tane işçiyi taşıdıklarını gördük açık alana" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI