Bu filmi izlemiştik!

F.BAHÇE’NİN dün puan kaybetmesi ile Beşiktaş dün yine kendi kaderini çizme şansını yakaladı. Yani 4’te 4 demek şampiyonluk anlamına geliyordu. Böyle bir durumda ne beklersiniz? Arzu, coşku, tempo..

 

BİR de baktık ki ilk 45 dakika futbol adına ortaya hiçbir şey yok. Dağınık ve birbirinden kopuk oyunculardan oluşan bir takım. Sürekli pas hataları ile orta alanda sona eren ataklar. Pres yok. Tempo yok. Pozisyon yok. 

 

MEHMET Akyüz 2. golü atsa karşılaşma ilk yarıda bitecek. İlk yarıda sahanın tek hakimi Akhisar’dı. ikinci yarıda her şeyin farkına varmış bir Beşiktaş gördük. 1-1’e kadar da çok iyi futbol oynadı. Risk aldığı için de kalesinde pozisyonlar da verdi. Kaleci Günay kritik kurtarışları ile takımı ayakta tuttu. 

 

SLAVEN BİLİÇ’İN HEDİYESİ!

 

BİLİÇ, Olcay’ı sağ beke alıp, Pektemek ile çift santrforlu düzene döndü. Mustafa hareketli bir oyuncu.. Amaç statik kalan Demba Ba’yı rahatlatmak olsa gerek. Ancak M.Pektemek, golcü bir oyuncu değil. 89’da büyük bir fırsatı tepti. Biliç’in dönemsel takıntıları oluyor. Bir dönem Kerim Frei’da ısrar ediyor. Sonra Necip.. Ve şimdi de Mustafa.. 

 

DURAN toptan gelen gol dışında sadece ceza alanı dışından şutlar var. G.Töre yine etkisiz, Demba Ba ise durgundu. Akhisar daha tehlikeli, etkili hücumlar yaptı. Son 15 dakika Beşiktaş’ın 2. golü yememesi ise bir muciz. Rakibe o kadar çok alan verdi ki. Bu fırsatları tepen Akhisar, Beşiktaş’a adeta davetiye çıkardı. 

 


TOPU ile tüfeği ile varı ile yoğu ile yüklenen Beşiktaş, telaş içinde gol aradı. Ancak Sosa dışında tüm oyuncular akılcı işlerden uzaktı. Biliç stresli ve gergin anlarda yanlış kararlar veriyor. Ayağına gelen  fırsatını tepen Biliç geçen yıl da Karabük, Konya ve Sivas maçlarından 1 puan alarak Devler Ligi’ni G.Saray’a hediye etmişti. Bu filmi daha önce görmüştük! Beşiktaş 3 maçta 9 puan yaparsa halâ bir şansı var. Çünkü rakipleri de çok iyi futbol oynamıyor ve puan kayıpları yaşayabilir. Ancak aynı durum Beşiktaş için de geçerli.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI