Beşiktaş neden şampiyon olamadı?

Haluk Özçakmak yazdı...

Büyük takımlar sadece şampiyonluğa kilitlenirler.Başka sonuç büyük takımların camialarınca kabullenemez ve sıkıntı yaratır. 

Hepimizce malum bir realite, Büyük Kulüplerin Futbol takımları ve onların alacağı sonuçlar  taraftarın üzüntü yada sevincinin en önemli unsuru. 

Yani diğer bir deyişle kulübün asıl sahibi taraftarlar için sportif başarıya muhakkak ulaşılmalı yoksa ne yapılırsa yapılsın Başkan ve yönetim zor durumda kalır. 

Denilebilir ki şartlar eşit değil,stadımız yok,borçlar ayyuka çıkmış,prestij sarsılmış,güven yok gibi sebepler. 

Kendimizi kandırmayalım bildim bileli biz Beşiktaşlılar başarıları,şampiyonlukları paralarla,pullarla,şikelerle kazanmadık çok şükür. 

Kimse kaçan şampiyonluğu buna bağlamasın. 

BAŞKAN VE YÖNETİM TEKNİK YAPILANMADA BAŞARIYI GETİREMEDİLER 

Ben yanlız şu vurgulamayı yapmalıyız diye düşünüyorum.Nedir derseniz ;maalesef camia misyonuyla,vizyonuyla kendini bu onurlu işe adayan bir Başkan ortaya çıkartamıyor buna çok üzülüyorum. 

İşte şu andaki Başkan Fikret Orman'ıda suçlayamamamın nedeni birazda bu.Yıllardır kendisinle olan hukukumdan dolayı onu bu konuda uyarmıştım. 

Eğer sportif başarı gelmezse ağzınla kuş tutsan taraftara yaranamazsın diye. İdaresel,yapısal hata yada doğru işleri bir kenara bırakırsak teknik konularda yanlış ata oynanmamalı herkese güvenilmemeli diyerek hep yazılarımda olsun yada 

görüşmelerimizde bu konunun hep altını çizerek önemini aktardım kulübü yönetenlere... 

Ama görülen gerçek ortada olmadı,yanlış adımlar atıldı ve dönülmedi. 

TAKIMSAL BAŞARI İÇİN TEKNİK KADRO SEÇİMİ VE TRANSFER ROTASI ÇOK ÖNEMLİ 

Alın size somut bir örnek Galatasaray yeni Başkan ve doğru Teknik Adamla yapılan nokta transferlerle son senelerin şampiyonluklarına abone oldu. 

Dikkat edelim kariyerli yabancı hocalarla ve ne yapacağı bilinmeyen bir sürü toplama futbolcuyla başarısız günlerde yaşandı.Akabinde yeni gelen Başkan ve Hamza Hamzaoğlu gibi  

Teknik adam başarıyı getirdiler.Tabi lobilerinin kuvvetl,iliğide ortada. 

 İşte onun içindirki tekrar ve son olarak diyorum ki .....Artık yeter dedirtmemek için,Beşiktaşın başına bu gerçekler düşünülerek uzun vadeli yerli Teknik adam ekibiyle getirilmeli ve başta Yabancı kaleci,stoper,lider,hırslı bir orta saha ile kanat oyuncu transferleri,gereksiz,katkı vermeyen halen takımda bulunan futbolcularında boşaltılmalarıyla gerçekleştirilmelidir. 

Bakalım ve görelim.... 


 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI