Şenol Güneş beni yanılttı

Haluk Özçakmak yazdı...

 Şenol Güneş beni yanıllttı 


Peşin hükümlü değilim ama hızla gelişen olaylar karşısında şaşırmış durumdayım. 

Yine maalesef daha başlangıç olmasına rağmen yanlış işler,kararlar ve bunun sonunda akılların karıştırılması. 

Benim bildiğim disiplinli Teknik Adam oluşturacağı takımı kendi seçer ve yönetim yanlışı olabilecek transferlere dur der. 

Trabzonspor camiasına yakın bazı dostlarla konuştuğumda Şenol Güneş'in bilhassa Kulüp Başkanlarına karşı etki altında olabileceğini söylemişlerdi demek doğruymuş... 

Şu anda ben anlıyorum ki, Beşiktaş JK Başkanı sayın Fikret Orman ve Yönetiminin amacı,hedefi geçte olsa stadyumu  bitirip seçime gitmek. Anlaşılan o ki sportif başarıyı yakalayabilecek hırs,beceri ve vizyondan yoksunlar bu artık açıkça belli oldu. 

Bununla birlikte Teknik Adamlığa Şenol Güneşin'de niye getirildiği görebilen gözlerden kaçmıyor. 


Her ne kadar Futbol aynı zamanda show'dur ama Beşiktaş bunu daha önce kurulan bir kadro yapılanmasıyla denemiş ve başarılı olamamışken tekrardan tükürdüğünü yalarcasına QUARESMA transferine yönelmenin anlamı nedir?

Halbuki güzel başlanıp şansta yardım ederek satılan DEMBA BA ve ATINÇ transferlerinden gelen parayla halen unutamadığımız kolej takımı hüviyetindeki dönemlerin hızlı koşan,pres yapan bir takım oluştururken Macaristan Milli Takımı'nın ve Avrupa futbolunun hızlı ,başarılı oyuncusu DZSUDZSAK'tan vazgeçiyorsunuz.

Yazık Şenol Hoca da bu duruma ses çıkartamıyor taviz veriyor. 


Adam mı alacaksınız alın İBRAHİMOVİÇ yada GOMEZ'i de görelim!

İşte o zaman formada satılır, stadımızda dolar... Yoksa derlerki adama QUORESMA transferiyle birilerinin keyfini yerine getirip Beşiktaşa gerçekten fayda sağlayacak BALAZS DZSUDZSAK transferini rafa kaldırmakla neyi hedefliyorsunuz? olacak iş değil. 


Beni asıl üzen,bu transfer yanlışına Şenol Güneş'in olur vermesi. O kariyerdeki bir Teknik Adama hiç ama hiç yakışmadı.  

Demek oluyorki takımın başarısı değil''SEÇİM'' düşünülüyor....Mali Genel Kurulda görüldüki yeni genç Kongre üyelerinin kalpleri fethedilecek bu transferle.....Ama şunu herkes bilsinki ''SEÇİM'' uğruna başarılı olabilecek bir takımdan uzaklaşılıyor. 

Bekleyelim görelim inşallah anlaşma olmazda tekrar DZSUDZSAK'a dönülür. 

Sağlıklı,huzurlu bir Bayram dilerim...

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI